koopaccu laptopaccu batterij

nieuwe Accu Dell XPS L502X

Rated: , 0 Comments
Total hits: 121
Posted on: 09/23/16

Kun je nog maar kort werken op je laptop zonder stopcontact in de buurt? Met deze nieuwe accu is dit probleem verleden tijd. Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van Dell XPS L502X laptop accu's kunnen we je een laptop accu leveren die kwalitatief te vergelijken is met het origineel, maar dan voor een fractie van de prijs!
Dit betreft een orginele samsung accu (batterij) voor de netbook series Deze samsung accu bevat hoogwaardige Lithium ion cellen en levert een 11.1 volt output aan uw laptop. Het onderdeel heeft een capaciteit van 5200 Mah en is opgebouwd uit 6 cellen. Uiteraard bieden we op batterijen en accu's 6 maanden garantie
Wat zit er in de verpakking?
• Je nieuwe accu
• En natuurlijk voldoende beschermingsmateriaal voor het van de Accu Dell XPS L502X naar jou

Is de accu geschikt voor je laptop Dell XPS L502X ?
Deze accu is geschikt voor meerdere Samsung laptop modellen. Je kunt de afbeelding vergelijken met je eigen accu. Daarnaast is het verstandig om te controleren of het partnummer (zie onderkant oude accu) in de lijst staat met compatible partnummers (zie tabblad “Part nummers”).

Belangrijk: Komt het partnummer niet voor in het overzicht op het tabblad "Part nummers", dan heb je waarschijnlijk artikel "11-D-001" nodig!

We helpen je graag om optimaal te kunnen genieten van je nieuwe batterij Dell XPS L502X . Wist je bijvoorbeeld dat het regelmatig defragmenteren van je harde schijf en het schoonhouden van de accu contactpunten bijdragen aan een langere accuduur? Maar ook zaken als het verlagen van de prestaties wanneer je bijvoorbeeld allen aan het typen bent of het dimmen van het scherm helpen hieraan mee. Lees alle tips op de pagina "Laptop accu - 10 tips voor een langere levensduur"

http://www.koopaccu.com/dell-xps-l502x.html>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Most Popular

nieuwe Accu Dell XPS L502X
Kun je nog maar kort werken op je laptop zonder stopcontact in de buurt? Met deze nieuwe accu is dit ... ...
Login


Username:
Password:

forgotten password?