koopaccu laptopaccu batterij

Laptop Accu Voor HP ProBook 4730s

Rated: , 0 Comments
Total hits: 81
Posted on: 11/23/16

Apple slims beneden de MacBook Pro 15 vrij drastisch en vermindert het gewicht tot ongeveer 1,8 kg bij een dikte van slechts 16 millimeter. De professionele notebook, die zelfs klanten uit de 17-inch Pro in het verleden behaald, is nu een echt alternatief voor gebruikers van de vorige MBP 13.
De grote hoogtepunt tijdens de aankondiging van de nieuwe MacBook Pro-modellen aan het einde van oktober ( wij berichtten ) was zonder twijfel de nieuwe Touch Bar, een aanraakgevoelig scherm strip boven het toetsenbord, die de functie toetsen vervangt en ondersteunen ook andere functies die worden dynamisch gecontroleerd door de juiste software. In tegenstelling tot de kleinere 13-inch tegenhanger Apple MacBook Pro 13 Late 2016 (hier in de review) , de 15-inch MacBook Pro en ik alleen beschikbaar met de Touch Bar.

Het maakt niet uit wat u denkt over een touch display boven het toetsenbord, het feit is dat Apple heeft de MacBook Pro veel dunner en lichter in vergelijking met de voorganger en het is eigenlijk vrij dicht bij de MacBook 13 van 2015 (1,6 kg, 18 millimeter ). Een andere vraag is of de radicale verandering van de prot selectie met slechts vier Thunderbolt-poorten, evenals de verminderde capaciteit van de batterij (100 Wh vs. 76 Wh) gaat de voeding. Ons testmodel is wederom een ​​product dat we besteld bij online winkel van Apple (geen druk monster). We zullen onze resultaten in dit artikel te publiceren en regelmatig bijwerken.
In vergelijking met de voorganger uit 2015, kunnen we zien dat de nieuwe MacBook Pro is een beetje dunner (min twee millimeter) en de footprint is een beetje kleiner ook. Het verschil met de huidige MacBook Pro 13 is ongeveer 400 gram, slechts 1 millimeter dik en ongeveer 30-40 mm qua breedte en lengte van de inrichting, resp.
Net als bij de voorgangers, heeft de resolutie van het 15,4-inch Retina-display niet veranderen in 2880 x 1800 pixels. Een aspect dat was toegenomen ten opzichte van het laatste model uit 2015 is de luminantie. We kunnen meten 465 nits gemiddeld, dat is een stijging van 32%. Apple ook in geslaagd om het contrast (1464: 1) te verbeteren. Het onlangs beoordeeld MacBook Pro 13 (eind 2016) heeft wel een iets helderder panel, maar het heeft ook een lagere contrast ratio voor terug. Accu HP ProBook 6545b .
De kleur nauwkeurigheid is ook vrij goed af fabriek. Calman toont een bijna volledige dekking van het DCI P3 kleurruimte (met een vrij eenvoudige meting van de 6 kleuren). De kleurverschillen zijn zeer laag gemiddeld 1,4 tot en met 3. Dit betekent dat de display moet goed geschikt voor grafische artiesten en fotografen.
Het grootste verschil tussen de huidige Apple MacBook Pro 13 en de 15-inch model dat we hier te beoordelen zijn Intel quad-core processors alsmede specifieke grafische kaarten van AMD ( Radeon Pro 450 , 455 of 460 ), terwijl de 13-inch systeem geleverd met ULV dual-cores met geÔntegreerde Intel GPU's Iris. Elke SKU van de MacBook Pro 15 is uitgerust met 16 GB RAM (13-inch ook met 8 GB) en ofwel 256 GB, 512 GB, 1 TB of 2 TB SSD opslag.

Apple maakt gebruik van quad-core processors van Intel voor de MacBook Pro 15, meer bepaald chips uit de Skylake generatie. Kaby Lake chips zijn alleen beschikbaar als dual-core ULV processors tot nu toe, en krachtigere versie wordt verwacht voor volgend jaar, dus zullen we waarschijnlijk moeten wachten op een refresh van de MacBook Pro-modellen in ongeveer een jaar voor hen. Gebruikers kunnen kiezen tussen drie modellen op dit moment: 2,6 GHz, 2,7 GHz en 2,9 GHz. De bijbehorende CPU's hebben de aanduiding i7-6700HQ , i7-6820HQ en i7-6920HQ . Meer details op de chips zijn beschikbaar in onze technische afdeling.

De analyse van onze eerste benchmarks blijkt dat de nieuwe MacBook Pro is op gelijke voet met het vervangen MBP met een Skylake i7-4870HQ CPU in de Cinebench R15 Single test, terwijl het 12% sneller in de multi-core rendering-test. Al met al, de resultaten zijn binnen het verwachte bereik van alle geteste 6700HQ processors. 
Cinebench R15 Multi toont duidelijk het voordeel ten opzichte van de huidige Apple MacBook 13: 115 procent.
Hoewel de 256 GB SSD in de MacBook Pro 15 is gesoldeerd, lijkt het om hetzelfde model dat we kunnen vinden in de kleinere 13-inch MacBook Pro zonder Touch Bar, waar het kan worden vervangen zijn. Beide benchmarks van Blackmagic en AJA bepalen vergelijkbare resultaten. In vergelijking met de Windows-gebaseerde rivalen, de resultaten zijn vrij goed en het is een van de beste SSD in termen van sequentiŽle transfer rates.Accu HP ProBook 4730s .
De graphics berekeningen van onze entry-level model worden behandeld door de nieuwe Radeon Pro 450 in combinatie met de geÔntegreerde Intel HD Graphics 530 . Net als bij eerdere modellen, kan Windows alleen gebruik maken van de Radeon grafische kaart, terwijl MacOS schakelt dynamisch afhankelijk van de toepassing. Het is niet echt bevestigd hoe het systeem werkt (waarschijnlijk via multiplexer, zoals in de tijd voordat Optimus of Enduro, respectievelijk).

De Radeon Pro 450 toont zijn prestaties in de Unigine Valley GPU benchmark en is 63% hoger dan de Intel Iris 540 in de kleine MacBook Pro 13 . Windows laptops met de Quadro M1000M (950M) of M2000M (960m) te beheren vergelijkbare OpenGL scores.

We konden niet smoren van de GPU prestaties in de Unigine Valley maatstaf vast te stellen. De GPU bereikt een goede temperatuur van 70 į C en slaagden er zelfs een iets hogere score nadat het systeem opgewarmd.
De nieuwe MacBook Pro 15 heeft twee systeem fans dat de warmte af te voeren uit het chassis. We kunnen zien dat beide ventilatoren altijd draaien op 2.160 en 2.000 toeren per minuut, respectievelijk, zelfs zonder belasting. Subjectief, ze zijn zeer rustig en alleen hoorbaar in een zeer rustige omgeving op een afstand van minder dan 50 centimeter. 
In onze eerste benchmarks (Unigine Valley) voor ongeveer 15 minuten, merkten we een fan snelheid van 3200-3400 (rechts) en 3500-3600 (links). Het geluid kan opnieuw worden omschreven als hoorbaar gefluister, die vrij is van hinderlijke frequenties. We kunnen het theoretische maximum toerental van 5927 rpm (links) en 5489 rpm (rechts) bereiken nu toe. De aanpassing van de ventilatorsnelheid is naadloos. 
U kunt het koelconcept van de MBP 15 gemakkelijk zien op de foto's van demontage iFixit's . Twee fans zijn verbonden via een individuele heat pipe, die loopt over de kernonderdelen in het centrum (CPU en GPU) als een brug.
Je zou niet geloven dat het te wijten aan de grootte, maar Apple creŽerde een nieuwe referentie op het gebied van geluidskwaliteit met de MacBook 12 De subjectief eersteklas geluidskwaliteit wordt bevestigd door onze metingen. De Apple MacBook Pro 15 is steeds luider dan de MacBook 12, maar het resultaat is niet zo lineair in ruil. De twee zichtbare pieken in de grafiek zijn het gevolg van de speaker setup (2x2).
Laten we samen te vatten onze eerste indrukken en resultaten: Zoals verwacht, krijgen we een zeer geavanceerd systeem, dat is opnieuw de referentie op het vlak van de input devices met de grote Force Touch-trackpad. De zwaar besproken Touch Bar laat een goede indruk tot nu toe, maar zal zich moeten bewijzen in tal van toepassingen. We hebben ook echt graag de sprekers, en Apple kan weer voldoen aan de verwachtingen. Accu HP ProBook 4530s .

De nadelen zeker onder de prijs. Zelfs het instapmodel van de Apple MacBook Pro 15 (eind 2016) dat we hier te beoordelen kost $ 2.399. Dit is vrij veel voor een multimedia notebook met mainstream prestatiecijfers, hoewel het al omvat de 2,6 GHz-processor.Wat we niet snap is een stille stationair draaien en uiteraard een aantal van de huidige standaard poorten, zoals HDMI en USB type-A.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Most Popular

nieuwe Accu Dell XPS L502X
Kun je nog maar kort werken op je laptop zonder stopcontact in de buurt? Met deze nieuwe accu is dit ... ...
Login


Username:
Password:

forgotten password?