koopaccu laptopaccu batterij

Laptop Accu voor Asus N56VM

Rated: , 0 Comments
Total hits: 56
Posted on: 03/02/17

Met de Vivobook, Asus heeft een 15,6-inch all-round apparaat die onmiddellijk vangt de ogen: Het bedrijf maakt gebruik van een hele witte chassis. De feature set is goed, ook: Core i5 processor, GeForce grafische kaart, ac Wi-Fi, Type-C USB. De bundel kost minder dan 500 Euro (~ $ 528).
De Asus Vivobook F556UQ-XO626D is het identiek ontworpen broertje van de Vivobook X556UQ-XO076T, die we al in de zomer van 2016. De huidige test model onderscheidt zich van haar broer of zus beoordeeld op twee aspecten: Met de Core i5-6198DU en beschikt over een Skylake processor , die niet al te vaak gevonden in notebooks. Het tweede verschil is de look: Asus maakt gebruik van een sneeuwwitte chassis met witte toetsen. De deelnemers zijn onder andere apparaten zoals de HP 15-ba077ng , de Acer Aspire E15 E5-553G , en de Lenovo IdeaPad 310-15ISK .

Omdat de F556UQ en X556UQ hetzelfde ontwerp te delen, zullen we niet voor het geval, connectiviteit, invoerapparaten, vertoning, en sprekers in detail hier. Informatie over deze is beschikbaar in onze X556UQ beoordeling .
De Vivobook is voorzien van een matte 15,6-inch scherm met een resolutie van 1366x768 pixels. Het is dezelfde donkere, lage contrast, het bekijken hoek onstabiele model dat we kennen van de reeds beoordeeld broer of zus . Niettemin de meetresultaten verschillen enigszins, omdat twee identieke panelen zijn nooit precies hetzelfde.

We konden niet PWM detecteren voor de helderheid verminderen, maar een permanente flikkering veroorzaakt door de power adapter (in netbedrijf, niet op de batterij). Zie de screenshot naast PWM. Echter, dit flikkeren alleen meetbaar; het is niet opmerkelijk, noch verontrustend.
Met de Vivobook F556UQ, Asus heeft een 15,6-inch all-round apparaat in zijn line-up. Het brengt voldoende prestaties voor dagelijkse taken en is in staat om games te draaien. Ons testmodel kost ongeveer 460 euro (~ $ 485) en is momenteel de goedkoopste variant van deze serie. Andere configuraties en kleurvarianten zijn. Modellen van de identiek ontworpen X556UQ serie verhoging van de keuze van de producten.
De Vivobook wordt aangedreven door een Core i5-6198DU (Skylake) dual-core processor. Dit is eigenlijk een Core i5-6200U processor met een zwakkere iGPU ( HD Graphics 510 in plaats van HD Graphics 520 ) dan gebruikelijk. De gebruikte CPU is een mid-range ULV model, dat zou voldoende moeten zijn voor de eisen van de meeste gebruikers. De Core i5 processor werkt op een basis klok van 2,3 GHz. Dankzij Turbo, kan de kloksnelheid te verhogen tot 2,7 GHz (beide cores) en 2,8 GHz (single core). De Turbo is eigenlijk gebruikt in de netvoeding en op de batterij. Accu Asus G73JH .
We hadden geen problemen. Het systeem werkt soepel. De goede resultaten in de PCMark benchmarks bevestigen onze subjectieve indruk. De all-round apparaat levert voldoende prestaties voor kantoor en internet applicaties. De computer kunt zelfs games. Het is mogelijk om het systeem verder te verbeteren door de HDD vervangen door een SSD. Dit zou het systeem ontvankelijker te maken en het laden / het openen van programma's / bestanden zou minder tijd in beslag nemen.
Een 2,5-inch harde schijf van Toshiba wordt gebruikt als het systeem rijden. Het werkt op 5400 rpm en beschikt over een opslagcapaciteit van 500 GB. De transfer rates van de harde schijf zijn normaal voor 5400-rpm modellen.
De Vivobook wordt geleverd met een dedicated GeForce 940MX grafische kaart van Nvidia. Dit model is een mid-range GPU. Het ondersteunt DirectX 12 en klokken met snelheden tot 1176 MHz. De GPU wordt ondersteund door 2048 MB DDR3 VRAM. De resultaten van de 3DMark benchmarks zijn normaal. Naast de gebruikte GeForce 940MX variant zijn er twee modellen. Deze laatste functie GDDR5 VRAM. Meer informatie hierover vindt u in onze Acer TravelMate P259-MG beoordeling .
De CPU-GPU combinatie van de Vivobook kan veel games vloeiend in HD-resolutie (1366x768 pixels) met een lage tot middelmatige kwaliteit instellingen lopen. Hogere instellingen mogelijk in games zonder hoge hardware-eisen. Een voorbeeld is FIFA 17. Echter, veel veeleisende games vereisen verminderen van de resolutie en / of kwaliteit instellingen om speelbare framerates te bereiken. Zeer veeleisende games zoals Deus Ex Mankind Verdeeld en Mafia 3 zijn onspeelbaar.
In de standby-modus, de ventilator permanent draait op lage snelheid, maar het is niet hoorbaar, omdat de harde schijf is luider. Zelfs als de harde schijf stil staat, kan de ventilator alleen te horen in zeer stille omgevingen of helemaal niet. Het systeem zal aanzienlijk stiller in het dagelijks gebruik uitgevoerd als u de harde schijf met een SSD te vervangen. De ventilator zeker luider onder belasting. We meten een geluidsniveau van 42,6 dB tijdens de stress test. Accu Asus N56VM .

Een elektronische ruis kan soms worden gehoord. We zagen dit geluid tijdens het kopiëren gaming benchmarks naar de harde schijf. Echter, het geluid is alleen hoorbaar in een zeer rustige omgeving.

Onze Vivobook gedraagt ​​zich iets anders in onze stress test (Prime95 en Furmark een looptijd van ten minste één uur) in het netbedrijf en op de batterij. De grafische core klokt altijd op volle snelheid (1176 MHz). In netbedrijf, de processor werkt op 2,2-2,3 GHz. De kloksnelheid af en daalt naar 400 MHz. Op accu, de CPU klokken permanent op 400 MHz. De notebook nauwelijks warmer wordt tijdens de stress test (in netvoeding). De temperatuur blijft onder 40 ° C in alle metingen segmenten.
Er zijn geen afwijkingen in het rijk van de vraag naar energie. Het stroomverbruik is normaal dat de gebruikte hardware platform onafhankelijk van de belasting. De 65-watt adapter heeft geen grenzen bereiken.
Onze real-world Wi-Fi test simuleert de lading tijdens het surfen op het web. Het profiel "Balanced" actief is, de energiebesparende opties zijn uitgeschakeld en de helderheid van het beeldscherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m². De Vivobook bereikt een batterijduur van 05:38 uur, die verrassend is 70 minuten korter dan zijn broer of zus.
De Asus Vivobook F556UQ is een 15,6-inch all-round laptop. Het is niet te duur voor een prijs van ongeveer 460 euro (~ $ 485). De gebruikte Core i5 processor is geschikt voor alle gebruikelijke toepassingsgebieden.Samen met de GeForce grafische kaart, kan het veel huidige games soepel te laten verlopen. De computer nauwelijks warmer wordt, ongeacht de belasting en, althans tijdens dagelijks gebruik, het werkt stil. Dankzij een 500 GB harde schijf zul je niet snel opraken van de opslagruimte. Het is mogelijk om de harde schijf te vervangen door een hogere capaciteit model of SSD. Dit vereist echter het openen van de laptop. De bestaande onderhoud luik laat alleen toegang tot het RAM-sleuf.

Met de Vivobook F556UQ, Asus levert een evenwichtige all-round apparaat. Je krijgt hoge prestaties voor een relatief lage prijs. Accu Asus K53E .

Het toetsenbord bleek fatsoenlijk en voldoende is voor thuisgebruik. Bovendien is de batterijduur zijn goed. Meestal is het scherm is een grote zwakte in de begroting van notebooks. Dit geldt ook voor de Vivobook. Asus zorgden voor een vrij donker, laag contrast, het bekijken hoek instabiel model. Echter, de beeldkwaliteit is gezien de prijs acceptabel. Andere fabrikanten zouden dit voorbeeld te volgen.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Most Popular

nieuwe Accu Dell XPS L502X
Kun je nog maar kort werken op je laptop zonder stopcontact in de buurt? Met deze nieuwe accu is dit ... ...
Login


Username:
Password:

forgotten password?