koopaccu laptopaccu batterij

Laptop Accu Dell Precision M4300

Rated: , 0 Comments
Total hits: 76
Posted on: 12/19/16

De Asus GL502VM is een slanke, 15,6-inch gaming laptop welke games soepel kan draaien op de mat, FHD scherm. De hardware heeft veel koeling, zodat de laptop kan luidruchtig worden.
Het geval van ons testmodel is ongeveer 5 mm (~ 0,2 in) slanker dan zijn zustermodel, de GL502VS . Meer specifiek, heeft de onderkant van de laptop verminderd dikte, zoals ons testmodel heeft minder ruimte voor ventilatie. Anders, de twee modellen hebben dezelfde zaak.

Er werden vragen gesteld over de USB Type C-poort van de GL502 serie in ons forum. De GL502VM heeft één zo'n poort, die werkt met de USB 3.1 generatie 1-norm. Een Thunderbolt-interface 3 is niet inbegrepen en we geloven dat deze serie zal niet één, omdat deze functie niet in de handleiding of op de website van Asus wordt genoemd. Als u op zoek bent naar deze poort, zou u geïnteresseerd zijn in onze recente herziening van de 17,3-inch Asus GL702VM ( Asus GL702VM-GC102D ), die een Thunderbolt 3 interface bevat.
De GL502VM heeft een matte FHD IPS scherm en het lijkt de zelfde die zijn zustermodel, de zijn GL502VS gebruikt. Dit is een helder beeldscherm met een goed contrast en stabiele kijkhoeken. Het ondersteunt Nvidia G-Sync. De waarden van de schermen zijn iets anders, hetgeen te verwachten twee schermen van dezelfde bouw nooit tot exact dezelfde nummers (helderheid, contrast, etc.).

Volgens de Asus website, de GL502VM is verkrijgbaar met een 4K scherm. Echter, op het moment van testen, waren we niet in staat om zo'n model te lokaliseren.
De Asus GL502VM is een slanke, 15,6-inch gaming laptop die de nieuwste games soepel kan draaien op de FHD paneel. Dit betekent dat de notebook is sterk genoeg om typische taken, zoals surfen op het web of het gebruik van office programma's te behandelen. We kozen voor het topmodel van de serie, die beschikbaar voor ongeveer 1.700 euro (~ $ 1777) is. Het goedkoopste model van deze serie is beschikbaar voor ongeveer 1300 euro (~ $ 1359). Toch zou dat model zonder een Windows-besturingssysteem. Accu Dell Precision M6300 .
Quad-core Kaby Lake processors zal beschikbaar zijn vanaf 2017. Als zodanig heeft Asus besloten om te gaan met de Core i7-6700HQ , dat is een Skylake model dat wordt gebruikt door veel andere gaming laptops. Aan de hardware kant, de Kaby meer en Skylake generaties zijn vrijwel identiek. In plaats daarvan heeft Intel besloten zich te richten op optimalisatie tijdens de Kaby Lake generatie. Een TDP waarde van 45 W betekent dat de Core i7-6700HQ veel meer kracht nodig dan een conservatieve ULV processor (TDP: 15 W). De CPU loopt op een basis kloksnelheid van 2,6 GHz, die dankzij Turbo, kan oplopen tot 3,1 GHz (4 cores), 3,3 GHz (2 cores) en 3,5 GHz (1 core). De Turbo is te allen tijde beschikbaar, wat betekent dat de gebruiker kan activeren, zelfs op de batterij.
Subjectief, willen we de prestaties van de laptop, omdat het systeem op rolletjes loopt. De zeer goede resultaten in de PCMark benchmarks blijkt dat de notebook heeft ook objectief hoge prestaties. De GL502VM zal een basis voor gaming en foto / videobewerking bieden. Het is moeilijk om de prestaties verder te verbeteren. Asus heeft een goede baan van het uitbrengen van het meest van dit systeem gedaan.
Het systeem drive is een SSD van Micron (M.2 formaat 2280). De totale capaciteit van de schijf meet 256 GB en de gebruiker in staat om 200 GB van dit (de rest is voor de Windows-installatie en de Recovery partitie) te gebruiken zal zijn. De overdracht snelheid van de SSD zijn heel goed als dit is een SATA III SSD. Echter, de laptop nog sneller (en duurder) PCIe / NVMe modellen.

De notebook maakt gebruik van een SSD en een 2,5-inch harde schijf (1 TB, 5400 rpm). Deze combinatie zorgt voor voldoende ruimte voor grote games en bestanden. De twee stations kunnen worden verwisseld. Dit zal vereisen dat de gebruiker de bodemplaat af te nemen, aangezien er geen onderhoud toegang.
Notebooks met een geïntegreerde en een dedicated GPU bieden meestal een automatische omschakeling optie. De dedicated GPU neemt wanneer de laptop zich bezighoudt met intensieve grafische verwerking. Anders wordt de geïntegreerde GPU gebruikt, om te besparen op energie. De Asus GL502VM voldoet niet aan dit principe: de HD Graphics 530 is uitgeschakeld. De Nvidia GeForce GTX 1060 is altijd actief. Hoewel GPU bevindt zich in de huidige Nvidia grote series, is de zwakste. Het is gebaseerd op de Pascal architectuur en DirectX 12. Het gebruikt 6144 MB GDDR5 geheugen. De GTX 1060 bereikt snelheden tot 1889 MHz, maar deze maximale waarde wordt slechts gedurende een korte tijd. De 3DMark benchmark resultaten zijn op het verwachte niveau voor deze GPU.
Asus packs veel macht in een slanke behuizing. Hierdoor kan de GL502VM om de nieuwste games op Full HD (met hoge instellingen) uit te voeren. Een blik op onze database blijkt dat de laptop heeft enige probleem running "X-Plane" op hoge resoluties / settings. 4K gaming is mogelijk, maar het is beperkt tot een paar spelletjes. De Asus GL502VS zou een betere keuze zijn voor 4K gaming, zoals de GeForce GTX 1070 biedt hogere prestaties. Accu Dell Inspiron 9400 .
Tijdens het stationair draaien, het GL502VM is niet erg luidruchtig. Eén van de twee ventilatoren draait met een zeer lage snelheid. Veel gaming laptops schakelen hun fans tijdens het stationair draaien, maar ons testmodel niet past deze beschrijving. Onder belasting, de ventilatoren schoppen hard en de emissies stijgen tot 44 dB (A) (39 tot 49 dB (A)). Tijdens onze stresstest emissies bereikt een maximum van 53 dB (A). Bovendien, wordt een andere geluiden wanneer de laptop begint toepassingen of laden. De belangrijkste verdachte voor dit gedrag is de SSD.
Tijdens onze stress test (Prime95 en FurMark run voor minstens een uur samen), de GL502VM uitgevoerd op iets verschillende snelheden toen het in werd gestopt en toen het werd op de accu. Terwijl aangesloten, de CPU werkt bij 2,7-2,8 GHz. De GPU draait op 1400 MHz. Terwijl op de batterij, de GPU daalt tot 900 MHz. De CPU springt tussen de 800 MHz en 3,1 GHz. Tijdens onze stress test, de laptop warmt aanzienlijk. We gemeten twee meetpunten oversteken van 60 graden Celsius (~ 140 graden Fahrenheit) mark.
Als gevolg van de gedeactiveerde iGPU, de GL502VM heeft veel macht bij stationair toerental. We meten een maximaal verbruik van 23 W bij inactiviteit. Het verbruik met een actieve iGPU zou ongeveer 5 tot 7 zijn W minder. Tijdens de stress test, het verbruik stijgt tot 157 W. Als de CPU en GPU mochten draaien op volle snelheid, zou de laptop meer vermogen nodig hebben. Voor gaming, zou de laptop rond verbruikt 70 W (+/- 20 W). De adapter kan omgaan met de consumptiepatronen van dit model, dankzij de 180 W leveringscapaciteit.
Een volle batterij gaat 3:40 uur duren in onze praktische WLAN-test. Voor deze test, controleren we de levensduur van de batterij tijdens het uitvoeren van een script dat verschillende websites laadt. De "Balanced" profiel actief is en energiebesparing opties uitgeschakeld. De helderheid wordt geregeld tot ongeveer 150 cd / m². De laptop duurt een beetje langer in onze video-test, maar het apparaat is nog steeds uitgeput op 3:55 uur. We liepen de korte film, Big Buck Bunny (H.264 codering, 1920x1080 pixels) in een lus. Draadloze modules waren uitgeschakeld en de helderheid is ingesteld op 150 cd / m². Accu Dell Precision M4300 .

De gedeactiveerd iGPU heeft een duidelijke invloed op de levensduur van de batterij, net als bij het op (terwijl de dedicated GPU is uit), de laptop zou veel conservatiever zijn. All-in-all, het GL502VM heeft iets beter draaien keer dan de GL502VS , die een krachtigere GPU gebruikt.

In ons forum, vonden we nota's van een paar lezers over de batterij situatie in de GL502VS: hij put tijdens het uitvoeren van games. Gelukkig is ons testmodel dit probleem gespaard. Tijdens onze stress test, blijft de batterij bijgevuld, zolang de stroomkabel is aangesloten. We liepen ook 'Dirt Rally "(Full HD, max instellingen) in een continue lus om de laptop te controleren en vonden geen abnormaal gedrag.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Most Popular

nieuwe Accu Dell XPS L502X
Kun je nog maar kort werken op je laptop zonder stopcontact in de buurt? Met deze nieuwe accu is dit ... ...
Login


Username:
Password:

forgotten password?