koopaccu laptopaccu batterij

Laptop Accu Asus A42-M70

Rated: , 0 Comments
Total hits: 77
Posted on: 01/06/17

Na de lancering van de high-end GPU's afgelopen najaar, Nvidia lanceert nu nieuwe Pascal mainstream grafische chips samen met Intel's nieuwe Kaby Lake quad-core processors. De Asus GL753VD is een van de eerste notebooks met de gloednieuwe hardware.
De nieuwe Strix GL753VD zal Asus 'mobile gaming portfolio aan te vullen vanaf nu. Het is de grote broer van de nieuwe GL553VD (15-inch), die ook bekend was, en het vertegenwoordigt een entry-level gaming systeem. De high-end model is nog steeds de G752 , die kan omgaan met vloeiende frame rates, zelfs in 4K of VR dankzij de GeForce GTX 1070 GPU. De GL702 met de GTX 1060 GPU aan de andere kant is meer gericht op de mobiliteit met zijn dunnere chassis (geen optische drive).
Het ontwerp van de Asus GL753VD is vergelijkbaar met de vorige GL752 en de dunnere GL702 , respectievelijk. We krijgen een zwarte 17-inch laptop met enkele oranje accenten, zoals de ROG-logo op de polssteun, alsmede het deksel en de rode omgeving van het touchpad. De koelribben in de behuizing en de rubberen voetjes aan de onderzijde zijn gekleurd, ook. Schakel het systeem in en het toetsenbord wordt verlicht, net als de ROG-logo op het deksel. We kunnen alleen maar kleine verschillen in vergelijking met de voorganger GL752 zien. Vergelijkbaar met de GL702, GL753 werd de aanvullende beeldelementen boven aan de basiseenheid. Ze maken een driedimensionaal effect, hoewel het apparaat zelf helemaal vlak.

Asus maakt gebruik van plastic onderdelen voor het basisstation, terwijl het deksel is vervaardigd van een aluminium plaat die in vorm werd ingedrukt. De stabiliteit van de notebook meer dan bevredigend voor een 17-inch systeem. We konden geen krakende geluiden te horen tijdens onze verslagperiode. De bouwkwaliteit is ook fatsoenlijk, en we kunnen alleen opvallen dat sommige ongelijke hiaten in het gebied rond de optische drive.
De Asus ROG Strix GL753VD is vrij gemiddeld onder andere gaming notebooks in termen van grootte en gewicht. High-end systemen zoals de G752, bijvoorbeeld, zijn veel zwaarder en dikker dan de GL753, terwijl systemen zoals de MSI GS73 of de Asus GL702 , die meer nadruk te leggen op de mobiliteit, zijn nog lichter en dunner in het bijzonder. Dit wordt meestal bereikt door het verwijderen van de optische drive.
Alle belangrijke poorten zijn beschikbaar op de Asus Strix GL753, maar de laptop geen hoogtepunten te bieden. Aan de linkerkant zijn de stroomconnector aan de achterkant, en een LAN-poort, HDMI, MDP, 2x USB 3.0 type A evenals één type-C-aansluiting naar voren. De laatste is echter ondersteunt geen andere standaarden. De headset-poort bevindt zich zeer ver naar voren. De SD-kaartlezer zit aan de voorzijde, maar het is moeilijk te zien vanwege de wigvormige ontwerp. Accu A32-N55 .

Aan de voorzijde van de rechterkant zijn twee extra USB poorten, maar slechts één daarvan ondersteunt de standaard 3,0, die alleen wordt aangegeven met een klein symbool. Daarom moet u oppassen als u een externe harde schijf te bevestigen of de transfer rates zal laag zijn. Tot slot is er een optische drive en een Kensington slot aan de rechterkant.

De onvoldoende etikettering van de USB 2.0-poort is niet het enige probleem. De locatie van de poorten ver naar voren van de zijkanten kan een probleem zijn voor sommige gebruikers ook. Niet alleen vele kabels kan ruimte innemen voor linkshandigen, maar randapparatuur met korte kabels wellicht ook lastig te gebruiken. De 90 cm lange kabel van de Razer Orochi gaming muis, bijvoorbeeld, is niet lang genoeg om comfortabel te gebruiken. Het moet worden gehecht aan de rechterkant als gevolg, dat vervolgens invloed het bewegingsbereik. Tenminste één USB poort aan de achterzijde van de zijkanten zou een betere oplossing zijn.
Zoals gewoonlijk, controleren we de prestaties van de geïntegreerde SD-kaartlezer met onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II referentiekaart. De lezer slaagt goede resultaten, zowel in de realistische kopieertest evenals de maximale overdrachtssnelheid (lezen). Sommige apparaten zijn uitgerust met veel sneller modules, maar de GL753 is op gelijke voet met vergelijkbare toestellen. By the way, is de kaart niet te onderscheiden van de sleuf, zodat het kon blijven binnen de lezer in theorie. Uitwerpen van de kaart was een beetje lastig en vereist het gebruik van nagels na de voorzijde van het apparaat wordt opgetild.
De Wi-Fi-prestaties van de Asus Strix GL753 laat een zeer goede indruk. De laptop beheert hoge overdrachtssnelheden tot 666 Mbps in onze gestandaardiseerde test, dus het kan concurreren met high-end systemen. Ook verhoogde de afstand tot onze test router en vergelijken de resultaten van de GL753 met de MacBook Pro 13 , die zeer goed presteert op dit gebied. Zelfs meerdere betonnen muren tussen de router en het testmodel (afstand ongeveer 10 meter) niet voorkomen dat een verbinding, en de overdracht tarieven zijn ongeveer op gelijke voet met de MacBook Pro. Goed gedaan, Asus.
Asus biedt tal van accessoires voor ROG gaming notebooks. De line-up bestaat uit externe input apparaten zoals toetsenborden en muizen, headsets, tassen en zelfs doeken, allemaal met een bijpassend design .

De GL753 heeft geen speciaal onderhoud luik, maar het is vrij gemakkelijk om het hele onderste paneel met een eenvoudig te verwijderen Phillips schroevendraaier en een scherp voorwerp. Je moet niet vergeten de centrale bout, die is verborgen onder een sticker. Zodra het paneel is verwijderd, kunt u toegang tot alle componenten en eenvoudig vervangen M.2-SSD of de 2,5-inch harde schijf, bijvoorbeeld. De twee geheugenslots zijn bereikbaar. Zowel de ventilator en de koelunit kan ook worden verwijderd om schoon te maken. Accu Asus A42-M70 .

De toetsenbordindeling is bijna identiek aan de Asus GL702. Het is een chiclet-toetsenbord met een extra numeriek toetsenbord aan de rechterkant, maar de richtingstoetsen zijn een beetje gescheiden en vergroot, wat ook het geval is voor de linkerkant van de spatiebalk, waar u meestal de duim wanneer u kunt vinden de WASD toetsen. Slechts twee kleine veranderingen, maar ze kunnen een positief effect.

De toetsen hebben een goed gedefinieerde reizen (niet te kort) voor een notebook met een bevredigende feedback of drukpunt, respectievelijk. We kunnen iets deuk het midden van het toetsenbord met een veel druk, maar dit heeft geen invloed op het type-ervaring. De ontwikkeling geluid tijdens het typen is altijd gunstig gedempt en rustig.
Asus maakt gebruik van waarschijnlijk de touchpad van de GL702 voor ons testmodel. De glijdende vermogen van het oppervlak zijn geschikt, evenals de feedback van de twee gebieden klikken. U kunt ook het pad voor handgeschreven invoer gebruiken met de vooraf geïnstalleerde software.
Het type paneel is waarschijnlijk vergelijkbaar met de Asus GL702 ook. Het is een mat scherm geleverd door LG-Philips (LP173WF4-SPF3) met een resolutie van 1920x1080 pixels. Het paneel is zeer helder met snelheden tot 349 nits in het centrum, en de gemiddelde luminantie van de Asus GL753 is niet veel lager op 337 nits.

Het resultaat voor de zwartwaarde is 0.58 cd / m², dat is een beetje hoog. De contrastverhouding van 602: 1 is net voldoende en lijdt een beetje uit de hoge helderheid. Positief: U kunt ook genieten van de maximale helderheid op de batterij werkt, maar de minimale luminantie van 20 nits is een beetje hoog.

We kunnen een aantal backlight bleeding in de rechterbenedenhoek gebied als we kijken naar donkere inhoud te zien, maar de helderheid distributie zelf is erg goed in het 91%.
Een vergelijking met andere gaming notebooks toont aan dat de Asus Strix GL753 onderscheidt zich vooral door de hoge scherm helderheid, terwijl de zwart waarde en het contrast, respectievelijk, raakt de concurrentie. De kleur nauwkeurigheid van het display is acceptabel af fabriek, maar de grijswaarden in het bijzonder kan echt profiteren van een kalibratie. Onze icc.-bestand is gekoppeld in het bovenstaande vak.
De vastgestelde responstijden zijn vrij lang op 33,2 ms zwart-op-wit en 28,8 ms grijs-naar-grijs. Systemen met een snelle 120 Hz panelen hebben een duidelijk voordeel in dit opzicht. Asus maakt geen gebruik van PWM, dus zelfs gedimde helderheid geen probleem voor gevoelige gebruikers. Nvidia's G-Sync wordt niet ondersteund.
Asus maakt gebruik van een IPS-paneel of een vergelijkbaar paneel met zeer brede kijkhoeken respectievelijk. Zelfs meerdere gebruikers kunnen kijken naar het scherm inhoud gelijktijdig en genieten van een accurate foto's.
We kunnen gloednieuwe onderdelen in de Asus Strix GL753 vinden. De processor is een van de eerste nieuwe Intel Core i7-7700HQ chips, een quad-core CPU gebaseerd op de nieuwste Kaby Lake generatie. Graphics worden verzorgd door de nieuwe Nvidia GeForce GTX 1050 grafische kaart.

De overige specs van onze Asus Strix GL753VD omvatten 16 GB geheugen geleverd door twee 8 GB modules. De opslagoplossing bestaat uit een 256 GB SSD en een 1 TB harde schijf. We verwachten dat Asus SKU's bieden met verschillende geheugen en opslag configuraties, maar we hebben geen specifieke informatie op het moment van schrijven.
De Core i7-7700HQ (Kaby Lake) is de opvolger van de i7-6700HQ (Skylake) , een mobiele quad-core CPU, die loopt in veel gaming en krachtige multimedia notebooks. De chip wordt nu geproduceerd in een 14 nm proces en heeft een TDP van 45 Watt met een klok reeks 2,8-3,8 GHz. Accu A32-K55 .

Laten we eens kijken naar de CPU benchmarks: De Strix GL753 scoort 151 punten in de Cinebench R15 single-core test, die ongeveer 4-11% sneller dan apparaten met de vorige i7-6700HQ, terwijl we een voordeel van 8- kunt zien 9% in de Multi Test. Dit is ongeveer op gelijke voet met de verbeteringen die we zagen met de vorige wijziging van de CPU generaties. Kortom, de chip is iets sneller, maar het is niet nodig om te upgraden, vooral omdat gaming notebooks nog steeds beperkt door de grafische voorstelling.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Most Popular

nieuwe Accu Dell XPS L502X
Kun je nog maar kort werken op je laptop zonder stopcontact in de buurt? Met deze nieuwe accu is dit ... ...
Login


Username:
Password:

forgotten password?