koopaccu laptopaccu batterij

Kopen Accu Dell Latitude E6420

Rated: , 0 Comments
Total hits: 63
Posted on: 02/01/17

De Aspire Nitro is vertrouwd, net als de GeForce GTX 1060. Het is de combinatie van de twee componenten die de Acer Aspire Nitro 2016 zo'n interessant apparaat maakt. De prijs wordt verondersteld te beginnen bij ongeveer 1.300 euro, dus het kan een game-changer in de entry-level gaming segment.
We hadden verwacht dat Acer de zeer populaire Nitro lineup met Intel's nieuwste Kaby Lake quad-core processor te werken, maar we zijn nog steeds verrast door de GPU upgrade. De snelste grafische kaart van de vorige generatie was de GeForce GTX 960m , dus de logische opvolger zou zijn geweest Geforce GTX 1050 . De laatste zit in dezelfde prestaties segment als de 960m, maar nog steeds ongeveer 30-40% sneller dankzij de nieuwe architectuur. Acer maakt geen gebruik van het volgende model in de lijn, de Geforce GTX 1050 Ti , hetzij. Het is nu al ongeveer 80% sneller dan de GTX 960m. Maar Acer maakt gebruik van een high-end chip van Nvidia en voorziet een aantal SKU's met de Nvidia Geforce GTX 1060 . De verwachte prestatieverbeteringen in vergelijking met de GeForce GTX 960m: + 180%! Ja, dat klopt: Plus honderdtachtig procent, dus bijna drie keer zo snel in vergelijking met het vorige topmodel.

De GTX 1060 is niet alleen krachtig genoeg voor elke moderne PC-spel, de chip wordt ook het label 'VR Ready ", dus het kan ook overweg met 4K inhoud voor virtual-reality-toepassingen, bijvoorbeeld. Sommigen van u misschien vergeten dat de GTX 960m editie van de Nitro V17 was ook leverbaar met een 4K scherm. Toen we nog steeds gesproken over de zin, omdat de prestatie was gewoon niet genoeg voor gaming in 4K. Om het kort te maken: Dit verandert met de nieuwe Nitro generatie dankzij de GTX 1060 GPU.

Nogmaals, we een pre-productie sample, die kan verschillen van de finale winkelunits in termen van functies en andere aspecten beoordeeld. Echter, de bouwkwaliteit van de steekproef was onberispelijk en het liep perfect, dus we zouden zeggen het is eigenlijk representatief is voor het eindproduct. We afzien nog gedetailleerde metingen evenals de rating. We zullen uiteraard bieden een diepgaande reviews voor verschillende configuraties van de nieuwe Acer Aspire Nitro laptops zodra de definitieve producten beschikbaar zijn.
Het ontwerp was niet echt te veranderen in vergelijking met de vorige modellen; ziet u alleen enkele kleine visuele veranderingen wanneer u een kijkje nemen. Het gegroefde gebied boven het toetsenbord is verwijderd en vervangen door een aluminiumplaat, bijvoorbeeld. De Nitro V17 ziet er nu een beetje meer smaakvol. Een elegant detail is de gepolijste rand rond het touchpad, die in feite een subtiele antwoord op het aansteken van effecten van sommige minder krachtig, maar knippert pseudo gaming systemen. Accu Dell Latitude E5520 .

Aantal elementen zoals de zilveren gebied van de scharnieren en de ventilator uitlaten aan de achterzijde niet veranderd. Ons testmodel is ook uitgerust met een eye-tracking module Tobii, die geïntegreerd is in het midden van het scharnier. Een rood lampje geeft aan wanneer de module actief is. Dit is een optionele functie, die waarschijnlijk alleen beschikbaar zal zijn in een paar als modellen. 
Prijzenswaardig besluit: De optische drive is verwijderd om ruimte voor een grotere batterij en een sterkere koeling oplossing. Externe USB-DVD-branders zijn reeds beschikbaar voor ongeveer 20 euro, dus het is niet een big deal.
Het chassis dikte tot 25 millimeter veranderde niet. De Nitro V17 tarieven vrij goed in vergelijking met vergelijkbaar uitgeruste notebooks en de 17-inch-systeem is een van de slanker notebooks.
Er zijn een aantal wijzigingen in de havens door het verwijderen van de optische schijf en de herinrichting van het moederbord. Sommige havens werden verplaatst, zoals de audio-poorten en de SD-kaartlezer, die nu aan de linker zijkant van de behuizing naast de twee USB-poorten. Aan de rechterkant bevinden zich de gebruikelijke power connector, RJ45 Ethernet, HDMI, 2x USB 3.0 en een USB type-C-poort (Thunderbolt). Wij willen de lay-out - Alle poorten zijn gemakkelijk te bereiken en is het geen probleem om ze te gebruiken, omdat ze zich naar achteren.
Er moeten geen illusies over uitgebreid onderhoud / upgrade-opties op de Acer Aspire Nitro V17, maar ervaren gebruikers kunnen toegang krijgen tot de interne onderdelen in het algemeen. Allereerst moet je een paar schroeven los te maken, maar wees voorzichtig, omdat de schroeven in de hoeken zijn groter dan de anderen. Dan moet je open te wrikken de zilveren deksel van de eye-tracking module van Tobii tussen de twee scharnieren (één schroef). U kunt nu de hele onderste paneel, bij voorkeur met een scherp voorwerp. Er zijn tal van plastic clips, en je moet ook voorzichtig zijn met de havens te zijn. Zodra alles klaar is, krijgt u toegang tot de accu te krijgen, de fans, koelunits, SSD en HDD evenals twee geheugenslots (één slot in gebruik op ons testmodel). Acer eveneens uitgevoerd the Dust Defender-technologie voor het reinigen doeleinden. De ventilatoren snel draaien in tegengestelde richting, die geacht wordt om stof via openingen werpen onderaan het basisstation.
Het toetsenbord onthult een aantal verschillen met de voorgaande VN7-792G, vooral op het gebied van de richtingtoetsen. Ze werden verschoven naar rechts en de rechter Shift-toets is nu kleiner is voorstander van een grotere verticale "Up" toets. Ons testmodel kenmerkte de QWERTZ lay-out. De type-ervaring, reizen sleutel, en de typen geluid zijn - vergelijkbaar met de voorganger - onopvallend en eigenlijk geschikt voor frequent te typen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. De één-fase rode verlichting niet veranderen, ook niet. 
Het touchpad op ons testexemplaar is uitgerust met een geïntegreerde vingerafdrukscanner. Het ligt in de linker bovenhoek van het pad en kan worden gebruikt als alternatief voor wachtwoorden, bijvoorbeeld. Een speciale opening in het chassis is dus niet nodig, maar de sensor kan een probleem zijn als u de touchpad voor de cursor bewegingen te gebruiken, omdat de sensor zelf niet als een aanraakgevoelig gebied handelt. De omringende gepolijste aluminium rand is een visueel hoogtepunt. Wij willen de alertheid en het gladde oppervlak van de muis vervangen. Mechanische klikken zijn mogelijk in de onderste helft van het pad, en zowel de voelbare als de akoestische terugkoppeling zijn uitstekend.Accu Dell Latitude E6420 .
Het scherm wordt geleverd door AU Optronics en heeft de aanduiding AUO BZ173ZAN01.0, maar dit kan nog veranderen voor het eindproduct. We afzien dan ook gedetailleerde metingen, maar we kunnen zeggen dat het paneel 4K (3840 x 2160 pixels) beheert een maximale helderheid van 340 nits rond in het centrum, dat is ongeveer op een lijn met de eerder beoordeeld Full HD model . Goed: Het scherm heeft een mat oppervlak, zodat reflecties zijn geen big deal.
Het is ook interessant om te zien hoe de nieuwe Nitro V17 de inheemse 4K-resolutie (grafische ingesteld High) behandelt. Het hangt af van de eisen van de individuele games en sommige zijn helemaal geen probleem (FIFA 17, World of Warships), terwijl anderen, zoals Battlefield 1 kan dicht gesprekken rond 30 FPS. Een verlaging van de afzonderlijke grafische instellingen kon hier te helpen en in staat stellen soepel 4K gameplay.

De vergelijking met de Nitro V15 (6700HQ, 960m), bevestigt dat de werkelijke gaming prestaties van de huidige high-end SKU met GTX 1060 en i7-7700HQ is ongeveer drie keer beter.
Onze pre-productie-eenheid laat een uitstekende indruk in de vorm van lawaai ontwikkeling. Beide fans zijn meestal uitgevoerd terwijl het stationair draaien, maar ze zijn spinnen op het laagste toerental-niveau en alleen hoorbaar in een zeer rustige omgeving. De lage frequentie geruis stoorde ons nooit, zelfs toen we moesten concentreren op het werk. We hebben gemerkt dat de linker ventilator is soms hoorbaar met kantoor workloads, maar slechts voor een korte periode voordat het terugkeert naar het lagere toerental niveau. 
Beide ventilatoren hun snelheid te verhogen onder belasting, zoals de 3DMark Fire Strike Extreme stresstest, bijvoorbeeld. Subjectief, het geluid heeft nog steeds een vrij lage frequentie. 
Nogmaals, willen we de pre-productie status van ons testexemplaar te noemen. De ventilator controle in het bijzonder nog kunnen worden aangepast door de uiteindelijke software-updates.

De opwarming van de oppervlakken aan de boven- en onderkant van het basisstation zijn niet problematisch, wat ook het geval is in het kader van duurzame workloads zoals gaming. Lijkt het koelsysteem van de 17-inch systeem niet echt uitgedaagd door de componenten. De koeloplossing zelf is ook heel interessant: Twee fans worden gecombineerd met grote koelunits. Een ventilator is een conventionele plastic model, terwijl de andere maakt gebruik van messen gemaakt van metaal ( "Aero Blade metal fan"). Deze oplossing zou de hitte nog efficiënter transport. Er is een gecombineerde heatpipe voor de belangrijkste onderdelen evenals een individuele heat pipe elk voor de CPU en de GPU.
De twee dubbele sprekers op de linker en rechter produceren een voldoende luid geluid met een bevredigend, maar niet overweldigend kwaliteit. Het geluid is gericht op de bodem, zodat het resultaat zal profiteren van een stevige ondergrond. U moet de Aspire Nitro niet gebruiken op een zachte ondergrond maar, niet in het minst omwille van de koelopeningen (frisse lucht) aan de onderkant.

Hoeveel uithoudingsvermogen heeft een 17-inch multimedia atleet nodig? Een algemeen antwoord is moeilijk of onmogelijk, respectievelijk, maar het zal vooral afhangen van je persoonlijke wensen. Rond vier uur in onze realistische WLAN test is niet een geweldig resultaat voor de Aspire Nitro VN7-793G, maar je kunt in ieder geval betrekking op een aantal korte trips. De capaciteit van de batterij werd verhoogd van 53 Wh tot 69 Wh, maar het resultaat in onze eerste test is nog steeds op een lijn met het vorige model. Wij verwijzen naar onze komende diepgaande reviews van de nieuwe Acer Aspire Nitro laptops voor eindresultaten.

Daar is het, het object van verlangen. De vernieuwde Acer Aspire Nitro VN7-793G maakt gebruik van de vertrouwde design, en er mag geen verrassingen in termen van het scherm, hetzij. Het grote verhaal is de hardware, omdat Acer biedt een aantal nieuwe modellen. De high-end SKU's met de Intel Core i7-7700HQ en Nvidia GeForce GTX 1060 zijn interessante gaming systemen. Acer haar Nitro modellen officieel classificeert als krachtige multimedia laptops voor creatieve gebruikers, maar de krachtige versies van de GeForce GTX 1060 kan ook overweg met moderne games op de hoogste instellingen. Sommige instellingen moeten worden verlaagd als je wilt spelen op de optionele 4K scherm, maar minder veeleisende titels Fifa 17 of World of Warships kan in de native resolutie en de hoogste grafische kwaliteit te genieten. Accu Dell Latitude E6520 .

De beoordeeld pre-productie-eenheid laat gelukkig een goede indruk in de sectie uitstoot. De Nitro VN7-793G is een rustig, hoewel niet stil apparaat met kantoor workloads. De emissies zijn tijdens het gamen acceptabel, maar het zal nog interessant zijn of de laatste winkelunits de goede eerste indruk kan bevestigen.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Most Popular

nieuwe Accu Dell XPS L502X
Kun je nog maar kort werken op je laptop zonder stopcontact in de buurt? Met deze nieuwe accu is dit ... ...
Login


Username:
Password:

forgotten password?