koopaccu laptopaccu batterij

HP Pavilion g6 Laptop Accu kopen

Rated: , 0 Comments
Total hits: 75
Posted on: 03/09/17

De FX502VM biedt bijna alles wat daarbij komt de GL502VM zonder aanzienlijke invloed op de prestaties. De SKU met het laagste einde TN beeldscherm moet echter worden vermeden vanwege de zeer slecht contrast.
Op soortgelijke wijze als hoe MSI GE serie is een cutdown versie van de duurdere GT serie met hetzelfde chassis grotendeels intact, de FX502VM een afgezwakte versie van de GL502VM. Dit is hetzelfde chassis bijna letterlijk op te slaan voor een aantal kleine wijzigingen in de havens en kleurenschema. Als zodanig, raden we het controleren van onze bestaande evaluatie van de GL502VM voor meer informatie over het chassis en de mogelijkheden ervan als bijna al onze opmerkingen over te dragen.

Heeft de FX502VM maakte andere wijzigingen onder de motorkap om die lagere start prijzen van $ 1000 of $ 1100 USD bereiken? Asus heeft operatief verwijderd een paar hardware functies die potentiŰle kopers moeten zich bewust zijn van, hoewel ze gelukkig allemaal hebben geen grote invloed op de gaming prestaties. In deze review gaan we over de minieme verschillen tussen de FX502VM en de duurdere GL502VM tweeling.
De gitzwarte chassis van de FX502VM contrasteert het zilver en oranje vinden op de high-end modellen zoals de ROG G75x of G701 series. De bouwkwaliteit is verder identiek aan de GL502VM inbegrip van de relatief sterke basis en stijf scharnieren. Naar beneden te drukken op de polssteunen of het midden van het toetsenbord zal de oppervlakken net iets vervormen en mag niet een reden tot bezorgdheid. Probeert het basisstation draaien resulteert in licht gekraak en toegankelijk kromtrekken ook, maar dit is weer minimaal. Het deksel buigt een beetje te gemakkelijk voor onze smaak en we hopen dat een goede opvolger of redesign de kwestie zal verlichten.

We kunnen waarnemen onbedoelde gaten of spleten tussen materialen met onze testeenheid met uitzondering van de binnenste montagekader zoals blijkt uit de afbeelding rechts. Bepaalde gebieden rond de binnenste ring uitsteken vanaf de randen van het scherm, dat is iets wat we hebben waargenomen op bepaalde MSI en Clevo eenheden in het verleden ook. Dit heeft geen invloed op de algehele bouwkwaliteit van het toestel, maar het is een doorn op een verder strak design.
De GL / FX502VM chassis zit in tussen de grote jongens, zoals de MSI GT62VR of Alienware 15 R3 en de superdunne pralines zoals de MSI GS63VR , Razer Blade Pro, of zelfs Asus 'eigen G501 reeks in termen van grootte en gewicht. Hoe dunner MSI optie biedt dezelfde CPU en GPU als onze Asus tegen zeer tastbare nadelen waaronder luidruchtiger fans, algemene warmere temperaturen en veel hogere prijzen. Dit maakt de FX502VM een goede optie voor degenen die willen nog steeds een relatief draagbare gaming notebook zonder de uitgaven een arm en een been op een Razer of Aorus. Accu HP Pavilion g7 .
Beschikbare interfaces zijn identiek aan de GL502VM uitzondering van het weglaten van de USB type C poort. Dit kan enige hardcore gamers irk, maar het doel mainstream publiek voor de FX-serie zal waarschijnlijk onverschillig over de ontbrekende poort. De rest van de poorten zijn gemakkelijk te bereiken en zijn vrij gelijkmatig verdeeld tussen de twee kanten van de notebook. Geen poorten op de achterzijde vanwege de nabijheid van de warmtepijpen langs de rand en het overschot van ventilatieroosters.
De ge´ntegreerde kaartlezer biedt een real-world doorvoersnelheid van ongeveer 80 MB / s met onze Toshiba Exceria Pro UHS-II SD-kaart-test. Dit wordt vergeleken met meer dan 100 MB / s vlaggenschip machines zoals de XPS 15 9550 of MSI GT serie. Overbrengen 1 GB ter waarde van foto's op het bureaublad zal ongeveer 13 seconden duren.

De kaartlezer slot zelf is niet veerbelast en is niet zeer diep in het chassis, ofwel. Een volledig ingebrachte SD-kaart nog meer uitsteken dan de helft van de lengte van de rand van de notebook, dus zorg moet worden genomen om niet per ongeluk buigen of breken van de kaart.
De FX502VM schepen met dezelfde Intel 8260 WLAN + Bluetooth-module als GL502VM. Onze netwerken testresultaten sneller dan bij onze GL SKU waarschijnlijk door achtergrondactiviteit en andere programma's die kunnen interfereren op het tijdstip van testen. Ongeacht, we nog steeds opgenomen stabiele transfer rates met geen connectiviteit problemen tijdens normaal gebruik.
Inclusief extra's zijn een kabelbinder en garantie. Er zijn geen USB-of HDMI adapters meegeleverd met de doos. 
De gehele onderste paneel kan vrij gemakkelijk worden losgemaakt met een kleine Philips schroevendraaier en een scherpe rand. Zoals te verwachten, het binnenwerk zijn bijna identiek aan die van onze laatste GL502VM testexemplaar. Gebruikers kunnen eenvoudig vervangen M.2 SSD, 2,5-inch drive, M.2 2232 WLAN-kaart, en de single 1x DDR4 SODIMM-slot. De toegang tot de BIOS batterij kan extra demontage nodig.

De standaard ÚÚn jaar fabrieksgarantie beperkte garantie geldt voor zowel de laptop en de batterij. CUKUSA zal ook betrekking hebben op alle onderdelen van de reseller ge´nstalleerd voor drie jaar, met inbegrip van opslag drives en RAM-modules.
Het verlichte chiclet toetsenbord is de standaard Asus ROG tarief. De toetsen zorgen voor een reis van 1,6 mm met een rustige en relatief stevige feedback wanneer ingedrukt. In vergelijking met onze recent beoordeeld XPS 15 9560 , de toetsen op de Asus gekletter minder en niet wiebelen side-to-side zo gemakkelijk. Key feedback is niet zo stevig als op de MSI GT-serie of de hiervoor genoemde Dell, maar aangenaam toch. Accu HP Pavilion DV7 .

Een drie-niveau rode achtergrondverlichting wordt standaard geleverd. We zijn nog steeds geen fan van de plaatsing van de uit-knop als het zit voorzichtig in de buurt van de meest gebruikte "PgDn" en - toetsen "". Aanvullende macro of extra toetsen zouden ook gewaardeerd net als op de G75x serie of de MSI GT / GE-serie.
De redelijk formaat (~ 10,5 x 7,5 cm) ClickPad functioneert zoals de bedoeling en is even ontvankelijk rond de randen en hoeken zoals het is in de richting van het centrum. Terwijl glide is glad, de mat oppervlak accumuleert vet zeer snel.

Het grootste nadeel van de ClickPad is dat de onderste helft onderdrukt te gemakkelijk en voelt spongier dan de bovenste helft als gevolg. Gewoon het toepassen van lichte druk op de clickpad voor de cursor controle zorgt ervoor dat het oppervlak enigszins zinken. Dit squishy reizen een negatieve invloed op de anders stevige ge´ntegreerde muis toetsen.
Het display is de belangrijkste onderscheidende factor tussen de FX502VM en de duurdere GL502VM. Overwegende dat de twee FHD weergaveopties voor de GL502VM zijn IPS met ofwel 72 procent of 94 procent NTSC kleur dekking, de FX502VM restjes de 94 procent NTSC optie ten gunste van een meer goedkope 45 procent NTSC optie. Deze lagere-end TN scherm is wat we hier hebben op onze test-eenheid en het is zeer teleurstellend vooral voor een gaming notebook. Contrast ratio is erg laag (300: 1), de helderheid van de achtergrondverlichting is onvoldoende, en gamma is teleurstellend smal. Deze zelfde BOE NT156FHM-N41 paneel kan ook te vinden op de Dell Vostro 15 5568 en Acer TravelMate P449-M , die beide ook slecht scherm vertonen.

Subjectief, de combinatie van slechte contrast niveaus en smalle kleurengamma resultaten in de zwarten op zoek te grijs en kleuren comparant gedempt. Tekst en afbeeldingen zijn anders scherp met slechts een lichte korreligheid om de algehele matte scherm. Blacklight bloeden is relatief nog, maar grote verschuivingen in grijstinten kan worden waargenomen zoals gebruikelijk is op goedkope TN panelen. 
Color dekking is slecht in ongeveer 57 procent van de sRGB standaard of 36 procent van AdobeRGB. Goedkopere TN panelen meestal vallen in de 60 procent sRGB bereik ten opzichte van 80 procent of meer op veel IPS-panelen, dus dit is een indicatie van een budget paneel op de FX502VM. De vergelijking onderstaande grafiek illustreert hoe veel smaller de kleurruimte van de FX502VM wordt vergeleken met de GL502VM. Hoewel dit niet per se invloed gaming prestaties, kan de game-ervaring zeker beter zijn.
Verdere weergave metingen met een X-Rite spectrofotometer onthullen goede grijstinten en kleurbalans out of the box, zodat een eindgebruiker kalibratie zal niet drastisch verbeteren van de weergave verder. Dit is misschien wel de enige goede kwaliteit over het paneel in vergelijking met andere notebooks met IPS-displays. Kleuren nog groeien onnauwkeurig hoe hoger de verzadiging niveau te wijten aan gebrekkige sRGB dekking.Accu HP Pavilion g6 .
Zowel outdoor zichtbaarheid en kijkhoeken zijn arm op onze configuratie. De achtergrondverlichting is nergens in de buurt van helder genoeg voor comfortabel gebruik buitenshuis zelfs wanneer je op de maximale helderheid en bij het zitten in de schaduw. De arme kijkhoeken belemmeren het verder met opvallende kleur verschuivende zo niet vrijwel direct worden bekeken op het scherm.
Core CPU opties zijn weer identiek aan de GL502VM met een keuze uit de kern i5-7300HQ of i7-7700HQ en DDR4 RAM tot 24 GB. Zowel van de 45 W quad-core processors zijn voldoende voor mainstream gaming en zorgen voor een goede balans met de GPU. Spreken van de GPU, de GTX 1060 de enige optie is tot nu toe op de notebook, hoewel we niet verbaasd om te zien zou zijn GTX 1050 Ti en GTX 1050 opties op de FX-serie verder langs de lijn.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Most Popular

nieuwe Accu Dell XPS L502X
Kun je nog maar kort werken op je laptop zonder stopcontact in de buurt? Met deze nieuwe accu is dit ... ...
Login


Username:
Password:

forgotten password?