koopaccu laptopaccu batterij

Dell Alienware M14x Laptop Accu

Rated: , 0 Comments
Total hits: 55
Posted on: 02/18/17

We hadden niet de kans om de eerste editie van de Alienware 15 R3 (Skylake + Pascal) te beoordelen, maar kunnen we eindelijk eens een kijkje op de veelbelovende gaming notebook met de Kaby Lake-update. Hoe werkt de 15-inch systeem houden ten opzichte van de concurrentie?
Alienware het moederbedrijf van Dell biedt een configurator voor de Alienware 15 R3, maar je kunt niet combineren elke hardware component. De Duitse winkel bevat momenteel vier basismodellen gebaseerd op Kaby Lake geprijsd tussen de 1649 en 2459 euro (~ $ 1748 en ~ $ 2.607), maar u kunt gemakkelijk verhoging van de prijzen met upgrades.

Er zijn enkele fundamentele onderdelen voor elk model. De processor is een krachtige Intel quad-core, hetzij met ( i7-7700HQ ) of zonder Hyper-Threading ( i5-7300HQ ). De hoeveelheid DDR4-RAM is van 8 tot 32 GB (2400 of 2666 MHz), terwijl de opslagoplossing uit een conventionele harde schijf of een combinatie van SSD en harde schijf. Dell gebruikt een Full HD paneel, die, afhankelijk van de refresh rate (60 of 120 Hz), gebaseerd op de IPS of TN-technologie. Beide modellen ondersteunen G-Sync.

Dell bevat ook een high-end GPU van Pascal generatie Nvidia's. Terwijl de GeForce GTX 1060 is uitgerust met een 6 GB GDDR5-VRAM, de GeForce GTX 1070 wordt geleverd met 8 GB GDDR5. De huidige high-end model GeForce GTX 1080 is gereserveerd voor de 17-inch broertje Alienware 17 R4, die ook kan worden uitgerust met een AMD GPU (R9 470).

Maar terug naar het 15-inch model. Draadloze communicatie worden afgehandeld door de Killer chips 1435 of 1535, en de laatste is een gratis upgrade (vanaf februari 2017). Hetzelfde geldt voor de overgang van het Duits naar het Engels toetsenbordindeling. Je moet meer voor een upgrade betalen vanaf Windows 10 Home naar Windows 10 Pro. De andere opties zijn beperkt tot de garantie en de software (Office, beveiliging). Accu Dell Alienware M15x .
We beginnen met het beste nieuws: De laatste herziening van de nieuwe gaming systeem beschikt ook over de bekende Alienware kwaliteit. Dit geldt met name voor het chassis, die gedeeltelijk is gemaakt van geanodiseerd aluminium en een magnesiumlegering. Dankzij metalen inleg op het deksel en de bodem notebook, de 15-inch systeem beschikt over uitstekende stabiliteit die de meeste concurrenten overtreft. Een nadeel is het gewicht: ongeveer 3,5 kilo is veel, zelfs voor een high-end notebook. De vorige Alienware 15 R2 (3,1 kg) is lichter, net als de GTX 1070 rivalen MSI GT62VR 6RE en Schenker XMG P507 (2,9 kg). De Asus GL502VS zelfs tips weegt slechts 2,6 kg.
Een ander probleem is de diepte van het chassis. Terwijl de concurrentie is ongeveer 27 centimeter, kunnen we meten meer dan 30 centimeter op de Alienware 15 R3, die ons doet denken aan een 17-inch-systeem. De uitstekende ventilator gebied voor een betere koeling (het scharnier wordt verschoven met ongeveer 3,5 centimeter) niet die er goed uitzien.

Anders zouden we het ontwerp handig te bellen. Ondanks het feit dat sommige elementen zijn vrij speels en duidelijk aan te geven een gaming notebook, de totale uitstraling ziet er heel nobel en verfijnd. Een van de belangrijkste merken, de integrale belichting, is ook duidelijk aanwezig. De verlichte zijkanten (zie foto's) zou kunnen zien als een 'poser gimmick "op het eerste, maar er zijn eigenlijk een aantal voordelen in het donker (een betere zichtbaarheid van de havens en de muis). Spreken van een muis: Alienware niet alleen verlicht het toetsenbord, maar ook het touchpad om ingangen gemakkelijker te maken.
Of u nu de met rubber beklede polssteunen is een kwestie van smaak. Het oppervlak is handig om aan te raken, maar al snel trekt vuil. Op slechts 2,5 centimeter, de Alienware 15 R3 is verrassend slank. De scharnieren zijn een andere leuke verrassing, omdat ze het scherm te houden goed in positie en laat een stevige indruk (het is mogelijk om het deksel te openen met één hand). De maximale openingshoek praktisch uniek bij ~ 180 graden.
Hoewel de twee USB 3.0 Type-A-poorten zijn vrij mager voor een gaming systeem, de haven selectie voldoet over het algemeen de verkoopprijs. U kunt tal van-randapparatuur in combinatie met de USB 3.0-type C-poort (links) en de Thunderbolt-poort 3 (achter), die ook ondersteunt USB 3.1 en DisplayPort. De situatie is vergelijkbaar voor externe monitors, waar u kunt kiezen tussen de mini-DisplayPort en HDMI 2.0-uitgang. Zowel de RJ45-aansluiting en de stekker bevinden zich aan de achterkant ook. The Noble lock (tegenhanger van Kensington-slot) en de twee audio-poorten (3,5 mm aansluiting voor headset en microfoon) bevinden zich aan de linkerkant. Accu Dell Alienware M11x .

Wij denken dat de connector voor de proprietary Alienware Graphics Amplifier is de grootste hoogtepunt. Het is een optionele vak dat een desktop GPU herbergt. Toch zal de doos waarschijnlijk interessanter geworden in een paar jaar als gevolg van de enorme prestaties van de GeForce GTX 1070. Dat de fabrikant heeft een optische drive niet uit te voeren is in tijden van Steam en dergelijke begrijpelijk, vooral omdat een dvd of Blu ray brander zou heel wat ruimte nodig en waarschijnlijk ook van invloed op de stabiliteit van het chassis. Maar we kunnen niet begrijpen waarom er geen kaartlezer.
Dell maakt gebruik van producten van Rivet Networks voor de communicatie. De Gigabit Ethernet-Chip Killer E2500 en de draadloze module Killer 1435 (WLAN 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth 4.1, tot 867 Mbps) worden geacht te worden geoptimaliseerd voor gamers, die wordt ondersteund door de krachtige Killer software ( aantal controles en instellingen). Onze gestandaardiseerde test WLAN met een afstand van een meter om de router bepaalt goede transfer rates voor de Alienware 15 R3. Gemiddelde resultaten van 560 Mbps (stuur) en 681 Mbps (ontvangen), respectievelijk, iets winnen van de Intel Dual-Band Wireless-AC 8265 van de Schenker XMG P507 (513 en 674 Mbps, respectievelijk).
De levering is beperkt tot een quick-start guide en de benodigde voeding. De 240-watt adapter is verrassend slanke (2,5 cm), net als de laptop zelf, maar het heeft een vrij grote voetafdruk in rendement (20 x 10 cm). SKU's met de GTX 1060 waarschijnlijk geleverd met een compactere PSU.

Veel gamers willen niet gewoon gebruik maken van alle opties in het menu graphics; zij ook graag de volledige controle over de upgrade en het schoonmaken opties in de zaak. De Alienware 15 R3 presteert beter in dit opzicht dan het vorige model. Terwijl u alleen het RAM-geheugen, harde schijven, en de draadloze module via onderhoud luik toegang had tot op de Alienware 15 R2, kunt u nu - met bepaalde beperkingen - ook toegang tot de fans en het koelsysteem.

Het is opnieuw nodig het chassis verder te demonteren om alle inwendige en de batterij. Het onderhoud luik zelf is eenvoudig te verwijderen omdat het 'slechts' beveiligd door zeven schroeven (en je moet ook het luik los te wrikken). De Alienware 15 R3 heeft een totaal van twee DDR4-RAM slots, een 2,5-inch-slot, twee M.2 sleuven (2280) met NVMe / PCIe-ondersteuning en een kleinere M.2 slot, die ook kan worden uitgerust met een SSD volgens het label. Processor en grafische kaart zijn niet vervangbaar - en dat is vrij normaal tegenwoordig. 
Een 12-maands base garantie (Premium support met on-site service) is vrij mager. Een upgrade naar twee, drie of vier jaar kost tussen de 375 en 1124 euro (~ $ 397 en ~ $ 1192), dat is heel veel in onze mening. De optionele dekking voor ongevallen is veel meer betaalbaar. Accu Dell Alienware M14x .
De installatie van de software is vrij uitgebreid. Naast trial versies voor Office Microsoft's 2016 en McAfee LiveSafe evenals de eerder genoemde Killer Prestaties Suite, vindt u ook een aantal gereedschappen van Alienware.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Most Popular

nieuwe Accu Dell XPS L502X
Kun je nog maar kort werken op je laptop zonder stopcontact in de buurt? Met deze nieuwe accu is dit ... ...
Login


Username:
Password:

forgotten password?