koopaccu laptopaccu batterij

Beste kwaliteit Accu Dell R795X

Rated: , 0 Comments
Total hits: 80
Posted on: 03/25/17

De nieuwe Nitro heeft om verbinding te maken met het succes van zijn Skylake voorganger. Hoewel het heeft meer gaming vermogen voor dit, het is niet genoeg voor een zeer goede rating. Waar is de tekortkoming?
Kan de 2017 V15 Nitro, dat wil zeggen de Kaby Lake-update met Pascal graphics, gelijk aan de VN7-592G vanaf 2015: Een multimedia laptop die kunnen worden geconfigureerd voor alle behoeften? Is het net zo geschikt voor gaming als voor het vullen van een aangifte of bewerken van een website of voor vakantie video's?
Acer neemt geen risico's in termen van uiterlijk. De buitenkant is zeer vergelijkbaar met die van de 2015 VN Nitros. Het is dus een fundamenteel solide constructie met zwakke punten in de details. Echter, is een belangrijke wijziging aangebracht: bovenkant de basis, dat wil zeggen Polssteun toetsenbord en gebied, is nu gemaakt van een geborstelde aluminiumplaat. Een rubberen kunststofdeel werd vroeger. De nieuwe look heeft een metallic, hogere kwaliteit gevoel, maar het gewicht is toegenomen van 2,4 kg tot 2,52 kg.

Eerst de beeldschermscharnier: Er wordt strak getrokken en slechts ÚÚn hand nodig is voor het openen dankzij de zware voet. Ten opzichte van de basis, het beeldscherm is zeer dun, en kan gemakkelijk worden vervormd zonder veel inspanning. De gebruiker merkt dit bij het openen van het deksel met een hand. De druk van de rug kan niet tegenstaan, hetzij. Positief: Zelfs onder hoge druk vanaf de achterkant produceert geen beeldvervorming. Het scherm lijkt even goed beschermd, waardoor het flexibel tot op zekere hoogte, maar niet gevoelig druk. Dit is ook te zien aan de voorzijde slechts kleine schaduwen geproduceerd maar verdwijnen meteen weer bij aanraking.

Hoewel het beeldscherm stevig vastzit, is het niet te voorkomen schommelen. De halte op ongeveer 135 graden wiebelt zichtbaar maar de basis niet draait. zilver covers De scharnieren en de middenconsole met Acer V Nitro logo zijn gemaakt van plastic, en ze kunnen blijkbaar worden ingedeukt. De Nitro kwaliteit lijdt hier het meest.

In tegenstelling hiermee, de basis: geborsteld aluminium bovenkant Het basisstation zorgt voor stabiliteit en kwaliteit. De kunststof onderzijde bedekt met een anti-slip afwerking completeert deze. De Nitro is aangenaam om mee te nemen zonder het gevoel al te zwaar.
Omdat de Black Edition modellen niet een optisch station, er is een beetje meer ruimte voor interfaces. Acer niet echt dit uitputten. Bijvoorbeeld, zou een DisplayPort hebben zag er goed uit op de Nitro.

Echter, Thunderbolt 3 via USB 3.1-type C Gen.2 is ge´nstalleerd. Dus de volle 3,1 transmissiesnelheid (max. 1212 MB / s) Tot slot moet worden ondersteund. Dit was niet het geval in de Skylake USB 3.0 xHCI controller. Nu kan snelle USB 3.1-opslagapparaten worden aangesloten. Accu Dell J1KND .

Blikseminslag 3 is het alternatief voor externe monitors of opslagapparaten. Universal dokken, sommige met HDMI, DisplayPort en andere diverse havens, bestaan. Het is zelfs mogelijk om meerdere externe harde schijf behuizingen in serie te schakelen.
We testen de ge´nstalleerde Realtek RTS5129 USB-kaartlezer met onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II verwijzing SD-kaart. Grote blokken gegevens worden overgedragen met een snelheid van 27 MB / s, terwijl 23 MB / s kan worden verwacht voor JPG-afbeeldingsbestanden (ong. 5 MB per stuk). Dit is een zeer slecht resultaat voor een SD-kaartlezer, die vermoedelijk door de USB 2.0 poort waarop het binnen is aangesloten.
De draadloze oplossing afkomstig van Qualcomm (QCA6174 a / g / n / ac). Het is een AC-chip die kan overdragen via twee kanalen. Acer blijkbaar goed ge´nstalleerd antennes op de beeldschermeenheid - Nitro V15 zendt op 618 Mbit / s en ontvangt op 541 Mbit / s een meter van het MIMO router. Bluetooth is net zo aanwezig door middel van standaard zoals Gigabit LAN van Realtek.

van 1280x720 pixels de webcam is relatief laag. Dit zou nog acceptabel voor snapshots of Skyping zijn, maar alle foto's zijn bleke, gebrek aan overzicht, en ze zijn zeer luidruchtig (vooral achtergronden).
Acer niet preload veel bloatware, afgezien van adminhulpmiddelen, zoals Acer's Care Center (updates, diagnose, herstel, TuneUp, en ondersteuning). TuneUp verhuist Windows tools om de Care Center waar bijvoorbeeld kunnen applicaties worden geprioriteerd.

In aanvulling op de voeding, worden alleen de gebruikelijke instructie en garantie documenten gevonden in de doos. Acer heeft geen producten die speciaal voor de Nitro lineup bieden.
Het is bijna alsof Acer onze klachten heeft gehoord over de moeilijke toegang van de onderdelen van de voorganger. Hoewel veel schroeven moeten nog worden vrijgegeven, kan de gehele bodemplaat van de laptop worden verwijderd. Geen onderdelen zijn verbonden met de grondplaat meer.

Maar dan is het niet zo eenvoudig in de praktijk na alles. De ingewanden waaronder het toetsenbord kan uit de bak met behulp van een dunne schroevendraaier wanneer de laptop staat op zijn kant worden geschoven. Opmerking: De schroefgaten moet worden gebruikt voor dit.

Een gat opent die zorgvuldig moet verder worden geopend met de handen. Plaatsten we de Nitro op het deksel verwijderd en de gehele bodemplaat. Soms zijn de havens addertje onder het gras en zullen zorgvuldig moeten worden bevrijd.

Bij het verwijderen kunnen alle componenten worden benaderd met uitzondering van de gesoldeerde processor en GPU. Het werkgeheugen is net zo gemakkelijk te vervangen als de Wi-Fi module. Een SSD kan worden ingebracht in de lege gleuf NVMe (2280 / M-toets). Accu Dell 7FJ92 .

Gefeliciteerd Acer: De ingewikkelde tuning ondernemingen van de voorganger zijn een ding van het verleden. Het upgraden van de laptop met een NVMe SSD is zeker een optie die veel kopers zal doen in de komende jaren, met name in de entry-level model met een harde schijf als we hier testen.
Acer biedt een twee jaar pick-up en return service in het kader van de standaard garantie (1 jr. ITW). Uiteraard is de wettelijke garantie van twee jaar met het verschuiven van de bewijslast na zes maanden van toepassing.
Het toetsenbord met een scherpe daling en stevig beroerte is niet gewijzigd. Acer dacht waarschijnlijk "never change a winning team" en dit was de juiste beslissing. De individuele toetsen zijn licht hol, wat het makkelijker maakt voor de vingers om ze te vinden. De daling is duidelijk, hoewel niet bijzonder lang.

De rode achtergrondverlichting niet schijnt door middel van de sleutels, maar bevindt zich onder hen. Zo wordt de belettering niet vervaagd bij daglicht, hoewel ze een beetje "bolder" zou kunnen zijn. De lay-out met de knop in de rechterbovenhoek ge´nstalleerd is heel logisch, maar de "DEL" -toets nu meer dan backspace is niet leuk.

De ClickPad met zijn matte, zweefvliegen-vriendelijke oppervlak is aangenaam in gebruik en is ook relatief groot met een diameter van 12,8 centimeter. Weinig inspanning is nodig om prompt een klik. Het is aanzienlijk moeilijker te klikken in de bovenste helft van de pad dan in de onderste helft. Er is absoluut geen daling bij de bovenste rand.
matte LP156WF6-SPP1 scherm LG een AH-IPS paneel met een gespecificeerde helderheid van 300 cd / m (60 Hz), dit komt overeen met onze meting. Het heeft een categorie standaard resolutie van 1920x1080 pixels, wat betekent dat games normaal soepel zal lopen in deze resolutie. Net als in 2015 Nitros, Acer biedt wederom een ​​UHD resolutie (3840x2160 pixels). Het is te vinden in de duurste Nitros voor ongeveer 1700-1800 euro, ~ $ 1825 ~ $ 1932 (NH.Q23EG.006 en NH.Q23EG.007).

PotentiŰle kopers waarderen levendige kleuren naast een hoog contrast (1039: 1) en een sterke helderheid. Deze is te vinden in dit Nitro. Asus' Strix GL502VM biedt ook dit, en ook zonder PWM-flikkeren.

De verlichting van 86% is heel goed gezien over het gehele oppervlak. Er is geen zichtbare achtergrondverlichting bloeden in de hoeken en aan de randen. De helderheid wordt niet gedimd op batterijen werkt.
De Calman analyse met de fotospectrometer toont een medium DeltaE zowel de grijsschaal niveaus en kleuren - en dit zonder gebruik van een profiel. De grayscales bijna bereiken van het doel bereik van minder dan drie. We gekalibreerd op het scherm om de verschuiving te verminderen. Dit had een effect op de grijstinten (DeltaE 1.3) maar niet de kleuren niet veel helpen (3.5).
Calibration niet leidt tot een verbeterde kleurruimte dekking. Professionele foto-editors zullen ongelukkig met het scherm. Het panel heeft betrekking op 85% van de sRGB-ruimte, net als Asus' Strix GL502VM en enkele andere rivalen. Alleen de Aspire VX5-591G-78HD en Dell Inspiron 15 7000 7567 doen hier een slechtere baan.

De Aspire VN7-593G kan soms buiten worden gebruikt dankzij de mat oppervlak. De leesbaarheid is heel goed, hoewel de gebruiker niet direct moeten worden zitten in de zon.
Zoals typisch is voor IPS, de kijkhoeken zijn geweldig. De test foto kan duidelijk worden erkend zonder vervormde kleuren en met een hoog contrast vanuit elke positie. Het scherm van de fabrikant verklaart hoeken van 80/80/80; rechts en links / boven / onder.
De Aspire V Nitro is gericht op particuliere gebruikers met hoge eisen aan prestaties. Terwijl de 15-watt SoC's, zoals de 6500U (Broadwell) of 7500U (Kaby Lake) zijn standaard in laptops, 45-watt processors klok in de Black Edition Nitros.

1 TB harde schijf Seagate voor opslag en 8 GB werkgeheugen (DDR4) omgaat met de een of andere virtuele machine. Maximaal 32 GB kunnen in de V15 Nitro ge´nstalleerd; twee geheugenbanken aanwezig en gevuld (tweekanaals). 16 GB DDR4 laptop modules bestaat.Accu Dell R795X .

De SoC Turbo varieert 2,8-3,8 GHz naargelang de GPU gelijktijdig geladen en of het in multi-core of single-core modus. De Cinebench test wordt een lus en biedt ons een stabiel resultaat in de cursus. Zo smoren is geen probleem.Als Prime95 toont ook, permanente reken- alle kernen tot klok fluctuaties 2,8-3,4 GHz. De SoC De temperatuur stijgt tot 95 ░ C daarna.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Most Popular

nieuwe Accu Dell XPS L502X
Kun je nog maar kort werken op je laptop zonder stopcontact in de buurt? Met deze nieuwe accu is dit ... ...
Login


Username:
Password:

forgotten password?