koopaccu laptopaccu batterij

Accu voor Dell 7FJ92 kopen

Rated: , 0 Comments
Total hits: 114
Posted on: 10/03/16

Een Dell notebook is een duur apparaat en u wilt daarom alleen de beste producten voor uw Dell laptop gebruiken. Op koopaccu bent u daarom op het juiste adres. koopaccu levert uitsluitend veilige accuen die aan de strengste kwaliteitstesten zijn onderworpen. Daarnaast adviseren wij u onderstaande punten goed door te nemen alvorens u overgaat tot de aanschaf van een Dell 7FJ92 batterij .

De allereerste check die u moet doen is het vergelijken van de voltage en amperage van de vervangende Accu Dell 7FJ92 met uw ‘oude’ Dell 7FJ92 accu. Bij deze accu is de voltage 10,8 - 11,1v. Het amperage van deze Dell 7FJ92 accu is 7800mAh.

U vindt de specificaties op uw huidige Dell accu. Maar als het typenummer van uw Dell laptop overeenkomt met het typenummer: Dell 7FJ92 accu, dan kunt u uitsluiten dat u per ongeluk de verkeerde Dell accu bestelt. Het typenummer op uw Dell notebook kunt u ook terugvinden op de onderzijde van uw laptop. Vaak staat er op de onderzijde van Dell notebook een sticker, hierop staat het typenummer/ modelnummer vermeld. Daarnaast raden wij aan altijd ook even op uw oude Dell 7FJ92 batterij kijken. Gebruik onze zoekfunctie (bovenin) om vervolgens de juiste accu te vinden.

koopaccu levert kwalitatief hoogwaardige Lithium-ion accuen. Het voordeel van een Dell Lithium-ion accu is dat deze in tegenstelling tot de achterhaalde Ni-cad Dell accuen op elk moment opgeladen kunnen worden. Geavanceerde chips communiceren met uw Dell hoe vol deze is. Zodoende zal de Dell laptop nooit plotseling uit kunnen vallen als gevolg van een lege accu.

http://www.koopaccu.com/dell-7fj92.html>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Most Popular

nieuwe Accu Dell XPS L502X
Kun je nog maar kort werken op je laptop zonder stopcontact in de buurt? Met deze nieuwe accu is dit ... ...
Login


Username:
Password:

forgotten password?