koopaccu laptopaccu batterij

Accu Asus A32-K93 online koop

Rated: , 0 Comments
Total hits: 57
Posted on: 02/10/17

Dell vernieuwt haar XPS 15 met de nieuwste Kaby meer processors en een GeForce GTX 1050 grafische kaart, zodat de prestaties neemt een grote sprong voorwaarts. Wat betekent dit voor de emissies en de batterijduur? En: Heb Dell definitief vast te stellen van de vele bugs uit de voorgangers? We hebben de eerste resultaten en zal de evaluatie eindigen in de komende paar dagen.
De huidige versie van de Dell XPS 15, die in de eerste plaats wordt bepaald door de Infinity-Edge beeldscherm, is nu beschikbaar voor het vierde jaar. Niets echt veranderd in een eerste blik afgezien van enkele subtiele veranderingen aan het chassis (poorten). De grote veranderingen gebeuren onder de motorkap, waar de Dell maakt nu gebruik van de nieuwste technologie. We zijn met de herziening van de nieuwste 2017-model (9560) met Kaby Lake CPU en GTX 1050 GPU , die het vorige model met Skylake processors en vervangt GTX 960m GPU.

Wij, de voorganger met zowel de beoordeeld Full HD-scherm evenals de optie UHD . We zullen ook controleren verschillende configuraties van de nieuwe XPS 15 9560 en beginnen met de entry-level model voor 1499 euro. Het is uitgerust met de Intel i5-7300HQ quad-core CPU, Geforce GTX 1050 GPU, mat Full HD-scherm, en een conventionele 1 TB harde schijf. Ons testmodel werd gekocht van Dell's Duitse online shop. 
Dell adverteert met een hoogte tussen 11 en 17 millimeter voor zijn huidige XPS 15 9560. Dit is zeer optimistisch en geldt alleen voor de ultraperifere gebieden aan de uit en terug. Zodra je het op een tafel, zal je een machine met 22 millimeter. Het grootste voordeel ten opzichte van veel andere 15,6-inch laptops is nog steeds de compacte afmetingen dankzij het dunne bezels van het InfinityEdge display.

Een vergelijking tussen de Dell en de huidige MacBook Pro 15 toont duidelijk de verschillen: Apple adverteert een hoogte van bijna 15 millimeter, maar de XPS 15 ernaast lijkt bijna tweemaal zo dik .
Wij controleren de maximale overdrachtsnelheid van de kaartlezer met onze referentiekaart Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II. De kleinere broers en zussen van de Dell XPS 13-serie beheerd goede resultaten in het verleden, maar onze huidige XPS 15 9560 valt achter onze verwachtingen. De sequentiŽle leestest van AS SSD kan nog steeds bepalen snel 202 MB / s, maar de transfer rate zal breken als we kopiŽren vele kleine beeldbestanden (.jpeg, in totaal 1 GB). De simpele reden is de schrijfprestaties van de harde schijf, dat is een knelpunt. De SSD cache lijkt te helpen voor een korte tijd, maar de invloed verminderd groter het gegevenspakket wordt.
Het is relatief eenvoudig om de Dell XPS 15 zo lang als u een Philips en een Torx T5 schroevendraaier te openen. Dell doet afstand van plastic haken aan de aluminium bodemplaat vast te zetten. Wanneer u de schroeven te verwijderen, moet u rekening houden met de twee extra schroeven verborgen onder het luik met het type informatie. Zodra het aluminium paneel is verwijderd, u volledige toegang tot de belangrijkste componenten zoals de harde schijf, SSD, RAM-geheugen, batterij, WiFi module en uiteraard de twee ventilatoren en koeling units krijgen. Het is relatief eenvoudig om het geheugen of SSD vervangen, respectievelijk.

Eťn ding dat opvalt - vergelijkbaar met de voorganger XPS 15 9550 - is de 2,5-inch schijf naast de accu. Modellen zonder een conventionele harde schijf kan daarom gebruik maken van de vrije ruimte voor een grotere batterij. Overeenkomstige configuraties zijn uitgerust met een 97-Wh batterij. Accu Asus A32-K93 .
Het toetsenbord uiteraard niet gewijzigd ten opzichte van het vorige model. We hebben nog steeds graag de type-ervaring, net als de typen lawaai en de sleutel reizen. De individuele toetsen zijn vrij stevig en nauwkeurig kan worden geactiveerd, zelfs wanneer u alleen raken aan de randen. Toch kunnen individuele voorkeuren natuurlijk veranderen de indruk van het toetsenbord.

Het toetsenbord heeft een tweetraps verlichting. Je kunt merken dat het licht schijnt door de toetsen als je kijkt naar het toetsenbord vanuit een hoek in donkere omgevingen. Dell gebruikt PWM (pulsbreedte modulatie) met een gemeten frequentie van 60 Hz voor de regulering van de achtergrondverlichting. Dit is niet zichtbaar voor de meeste gebruikers, maar het kan een probleem voor gevoelige gebruikers. Het gedrag is gemakkelijk te zien in een slow-motion schot (Huawei Mate 8, 120 Hz) hieronder.

De typervaring is zeer vergelijkbaar met de XPS 13 en de indeling is vrijwel identiek ook. Alleen de grootte verschilt een beetje omdat het toetsenbord van de XPS 13 is ongeveer 5 mm smaller.
Dell heeft waarschijnlijk niet de touchpad te veranderen, ook niet. Cursor bewegingen zijn geen enkel probleem tijdens de verslagperiode, de glijdende mogelijkheden van het glasoppervlak zijn zeer goed en de klikbare gebieden van de ClickPad werk heel goed. De benodigde kracht voor een klik is goed aangepast en geregistreerd klikken resulteren in een dof geluid met een goed gedefinieerde tactiele feedback. Dell heeft geen rust de touchpad met enige gadgets zoals een geÔntegreerde vingerafdrukscanner. We denken dat dit is een voordeel, omdat het hele oppervlak van de 8,5 x 10,5 cm touchpad kan worden gebruikt voor inputs.
Onze eerste testmodel van de nieuwe Dell XPS 15 9560 is uitgerust met een Full HD-scherm. De aanduiding "Sharp SHP1453 LQ156M1" suggereert al dat dit paneel is vergelijkbaar met de voorganger 9550 . Onze meetresultaten zijn eigenlijk binnen een paar procentpunten van het vorige model. Dit is niet een slechte zaak maar, want de resultaten zijn nog steeds erg goed met een hoge maximale helderheid van 416 cd / m≤ en een lage zwarte waarde van slechts 0,26 cd / m≤ (maximaal contrastratio 1538: 1). De Full HD-scherm hoeft niet te verschuilen achter de huidige Apple MacBook Pro 15 . De laatste heeft slechts een merkbaar voordeel in termen van kleurbereik en kleurnauwkeurigheid (sRGB) af fabriek. De optionele 4K scherm - als het is ook vergelijkbaar met de vorige generatie - is ongeveer op gelijke voet, maar beheert een ongeŽvenaard hoge AdobeRGB dekking van 98%. We zullen uiteraard herziening van de 4K model ook.

De resolutie van 1920 x 1080 pixels op het 15,6-inch scherm is geschikt voor de meeste toepassingen. De scherpte is bevredigend, en je kunt gemakkelijk negeren een verkleinde weergave voor symbolen en lettertypen, zodat schaalvergroting problemen zijn geen probleem, ook niet. Het is interessant dat Dell kiest met een factor van 125% standaard. Wij raden aan 100% en daarom de inheemse setting. wanneer de metingen van de vorige versie zijn ook van toepassing voor het nieuwe model - Het optionele 4K scherm zou een leuke optie voor professionele grafische ontwerper in het bijzonder, die een goede representatie van de AdobeRGB08 gamma nodig hebben. Programmeurs en professionele gebruikers in het bureau sector (grote data-serie in Excel, ...) kunnen ook profiteren van de hoge resolutie sinds teksten scherp blijven, zelfs bij zeer kleine lettergroottes. Accu Asus A32-K53 .

We kunnen backlight bloeden in de perifere gebieden op donkere inhoud en donkere omgevingen opmerken. Dit was echter geen probleem tijdens de dagelijkse taken.
We hebben al gezegd dat de kleur nauwkeurigheid is niet echt een hoogtepunt van de Dell XPS 15 9560 met de Full HD-scherm. We kunnen bijvoorbeeld meten een Calman ColorChecker afwijking van maximaal 11 (DeltaE, sRGB) en een gemiddelde afwijking van 4,9. Opmerking: Het is onmogelijk om verschillen met het blote oog te zien wanneer de waarde daalt onder 3. We kunnen een lichte verschuiving naar groen in grijswaarden en een opvallend grote afwijking voor oranje en geel respectievelijk merken. We hebben dit al gemerkt tijdens de metingen van ons vorige testmodel.

Het goede nieuws: U kunt de Full HD-scherm goed te kalibreren (sRGB). De gemiddelde ColorChecker DeltaE afwijking daalt tot 1,3 (maximaal 2,5) en de grijswaarden aanzienlijk verbeterd tot gemiddeld DeltaE van 1,4 (maximaal 1,9) eveneens. De maximale helderheid daalt tot ongeveer 250 cd / m≤ door de kalibratie. We gekoppeld aan de overeenkomstige icc-bestand in het kader hierboven en je kunt het gratis gebruiken.
Wij meten responstijden van meer dan 50 milliseconden zwart naar wit en grijs-tot-grijs (50/80%), zodat het scherm niet de snelste in zijn soort, maar de resultaten zijn nog onopvallend in vergelijking met de optionele 4K scherm van de voorganger of de huidige MacBook Pro 15 . Gamers moeten een kijkje op 120 Hz paneel dat zijn erg populair op dit moment hebben; alle andere gebruikersgroepen mag niet worden beÔnvloed door deze.

Nu komen we bij een lastige, hoewel zwaar besproken onderwerp: PWM (pulsbreedtemodulatie) om de achtergrond verlichting aan te passen. Zoals gewoonlijk, gebruiken we onze meetinstrumenten om te controleren of de fabrikant gebruikt PWM. We kunnen niet detecteren de PWM-curve op een van de 11 instellingen voor helderheid, maar merken lichte luminantie schommelingen bij 25.000 Hz voor de laagste helderheid. We zijn op de grens van wat onze meetinstrument hier kan detecteren. Omdat de frequentie is zeer hoog en we kunnen alleen maar op te sporen het op de laagste helderheid, zou er geen sprake zijn van beperkingen. We namen de helderheid veranderingen in slow-motion in de volgende video en we kunnen geen flikkeren niet hier, ofwel (te vergelijken met PWM op het toetsenbord). We kunnen echter alleen detecteren lagere frequenties (120 Hz) met een frame rate van 120 fps.
De matte Full HD-scherm van de XPS 15 9560 biedt een zeer brede kijkhoeken, die typisch is voor een IPS display. Zowel de foto's en teksten zijn weergave correct als we weg van de ideale kijkpositie te verplaatsen. We hebben gemerkt slechts een lichte geel-rode tint op donkere inhoud als de kijkhoek van 45 graden overschrijdt. Dit mag echter geen beperkingen veroorzaken praktijk.

De XPS 15 is in principe zeer geschikt voor gebruik buitenshuis. De hoge helderheid in combinatie met de hoge contrast en het matte beeldoppervlak (geen reflecties) zijn hier voordelen. Accu Asus A32-K52 .
Intel Kaby Lake en Nvidia Pascal zijn nu verantwoordelijk voor de prestaties van de nieuwe Dell XPS 15 9560 modellen. Dell biedt drie verschillende opties processor in zijn online shop. Het instapmodel is uitgerust met een Intel i3-7100H CPU en Intel HD Graphics 630 , zodat het niet een dedicated GPU hebben. Dit model is te koop voor $ 999. De andere twee CPU's zijn de krachtigere Intel Core i5-7300HQ en de Intel Core i7-7700HQ . De grafische kaart is de Nvidia Geforce GTX 1050 en er zijn momenteel geen alternatieven. Andere verschillen uiteraard onder meer het geheugen (tot 32 GB DDR4) en uiteraard de opslagcapaciteit. Gezien de twee verschillende displays (FHD en 4K), zijn er niet zo veel modellen (momenteel 7 SKU's).>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Most Popular

nieuwe Accu Dell XPS L502X
Kun je nog maar kort werken op je laptop zonder stopcontact in de buurt? Met deze nieuwe accu is dit ... ...
Login


Username:
Password:

forgotten password?